Michiel Erdtsieck, over mij

Amsterdam is mijn geboorteplaats, mijn vader werkte als instructeur bij de KLM, mijn moeder als leerkracht in het basisonderwijs.

De Randstad is grotendeels waar ik heb gewoond. Als opgroeiend kind heb ik veel mogen reizen en ben ik o.a. door het beroep van mijn vader in contact gekomen met veel verschillende culturen.

Op mijn 25ste  heb ik een jaar gewoond en gewerkt in Australië en nog een aantal maanden door Azië gereisd.

Vanuit mijn werk in het basisonderwijs ben ik uiteindelijk voor mij zelf gaan werken als creatief brein op het gebied van media en marketing via mijn Creatieve Buro Cross Multi Media.

En als verteller voor Kinderbijbelverhalen en het Kinderbijbelverteller theater.

Naast mijn werk als ZZP’er werk ik part-time bij stichting Ons Tweede Thuis.  Ik werk daar met kinderen en volwassenen met heel diverse beperkingen. Op verschillende locaties.

Het is mijn droom dat veel kinderen in aanraking zullen komen met het Goede Nieuws; dat er een God is die van ze houdt.  Dat ze een persoonlijke ontmoeting mogen krijgen met Jezus Christus.

Markus 10: 14-16

Laat de kinderen bij Mij komen. Houd ze niet tegen. Want het Koninkrijk van God is voor mensen zoals zij.  Luister goed! Ik zeg jullie: als je het Koninkrijk van God niet ontvangt zoals een kind dat doet, kun je het niet binnengaan.” En Hij sloeg zijn armen om de kinderen, legde hun de handen op en zegende hen.